Kastamonu Ilgaz Anaokulu
KUZEYKENT MAH. ORGENERAL ATİLLA ATEŞ PAŞA CAD. NO 15/8 MERKEZ / KASTAMONU

VİZYON

Tüm çocuklar için ortak ve eşit eğitim, çocukların gelişim düzeylerine uygun ilgi ve ihtiyaçlarına cevap verebilecek araştırmaya, keşfetmeye imkan sağlayan ortam oluşturmak.

MİSYON

Okul Öncesi Eğitimi temel ilkelerine uygun olarak çocukların, beden, zihin ve duygusal gelişimini sağlamak, onları ilkokula hazırlamak, Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak, bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak onların yaratıcı ve estetik duygularını geliştirmek, sevgi, saygı, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma gibi sosyal davranışları kazandırmak, kendini tanıyan, sorunlara çok yönlü bakabilen, araştırarak, sorgulayarak, üreterek, yaparak, yaşayarak öğrenen milli ve manevi değerlerine sahip çocuklar yetiştirmektir.

İkili

Ders Başlama ve Bitiş

Sabahçı gruplar 08.00 - 13.00 Öğlenci gruplar 13.00 - 18.00 Kulüp etkinlikleri 13.00 - 18.00

Servis Bilgisi

Öğlenci gruplar için Servis işletmecileri kooperatifi tarafından görevlendirilen araç mevcuttur.

Kuzeykent mahallesi

Kuzeykent Mahallesi, Orgeneral Atilla Ateş Paşa Caddesi 15/8 Merkez / KASTAMONU